Kamerun

View listings

kamerun.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Kamerun

Fastighet till salu i Kamerun
Republiken Kamerun är en enhetlig republik av Afrika. Dess huvudstad är Yaoundé. Kamerun gränsar Nigeria till nordväst, Tchad i nordöstra, Centralafrikanska republiken i öster, sydost av Republiken Kongo och i söder av Ekvatorialguinea och Gabon.
Kamerun är ett utvecklingsland, befolkningen växer med ungefär 3% och därmed med ökande urbanisering. Dessa data leder till en ökning av bostadsenheter som befolkningen behöver och därmed en ökning av fastighetsfastigheter till salu i Kamerun.
Regeringen, privata företag och enskilda investerare försöker övervinna de växande skulderna på över 100 000 enheter per år genom ständiga investeringar i bostäder.

Om du är intresserad av att köpa fastigheter till salu i Kamerun, är de städer som erbjuder fler möjligheter: Yaoundé, Douala och Limbe.
Varje stad har kvarter som tillgodoser den rika befolkningen, politiska representanter, tjänstemän etc. eftersom de välkomnar de bästa skolorna, de bästa köpcentrumen, asfalterade vägar, lugna områden, tillgång till lyxiga restauranger, affärer, taxibilar, kliniker etc. Men priset på fastigheter som säljs i Kamerun överstiger kostnaden för en fastighet i någon europeisk stad.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 15806

Försäljning Lantbruk, Kamerun, Douala, Akwa Palace, Akwa Palace

Reserved negotiation
Försäljning
Lantbruk

2000 m²
250 ton / ton per vecka Vanliga namn - majs, majs, gul majs / gul majs, vita majs / vit majs, sockermajs, makki, maka.   Majs är ett gräs ell...
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB